حقیقت ماجرا این است که اگر یک برند شخصی برای خود ایجاد نکنید، دنیا آن را برای شما ایجاد خواهد کرد. بسیاری از ما انسان بدون اینکه زیاد فکر کنیم، در شبکه های اجتماعی پست می گذاریم. و در نتیجه، برند ما از طریق پست، لایک یا نظر در مورد آن برای ما ایجاد می شود. ما برای ایجاد نام تجاری شخصی خود، به یک استراتژی برندسازی نیاز داریم، از جمله شناسایی آنچه که می خواهیم برند شخصی ما باشد و درک بهترین پلتفرم های اجتماعی برای ساختن برندمان.

امروزه برای برندسازی شخصی، بهترین پلتفرم های شبکه های اجتماعی شامل فیسبوک، یوتیوب، اینستاگرام و تیک تاک هستند. این مقاله از مجله اینترنتی، بر روی یوتیوب و نحوه استفاده از یوتیوب برای ساخت برند شخصی تمرکز خواهد کرد.

یوتیوب برای برندسازی شخصی

سایت یوتیوب 2.5 میلیارد کاربر فعال ماهانه دارد که آن را به دومین پلتفرم محبوب پس از فیسبوک تبدیل می کند. در هر دقیقه بیش از 500 ساعت ویدیو در یوتیوب آپلود می شود. در آمریکا، 62 درصد از کاربران اینترنت روزانه ویدیوهای سایت YouTube را تماشا می کنند. اما برخلاف دیگر پلتفرم های رسانه های اجتماعی که اغلب برای کاربران جوانتر جذاب هستند، یوتیوب توسط تمام گروه های سنی تقریباً یکسان تماشا می شود.

به طور مثال می توان گفت که تقریباً 70 درصد از کاربران با هر رده سنی وارد سایت YouTube می شوند. این امر یوتیوب را به یک مکان عالی برای هر استراتژی برندسازی تبدیل می کند، چه هدف شما Gen Z یا Boomers باشد.

برندسازی شخصی

صنایع پیشرو در سایت YouTube شامل فناوری، بازی، سرگرمی، غذا و نوشیدنی و سلامت می باشد. یوتیوب یک فرصت عالی برای ایجاد راهنماهای نحوه کار، بررسی محصول، وبلاگ ها یا هر نوع ویدیوی دیگری برای اهداف آموزشی یا سرگرمی می باشد.

البته، قبل از شروع به کار در یوتیوب، به تصویر واضحی از برند شخصی خود نیاز داریم. اگر مشکل یا سوالی در این رابطه دارید، با جست و جو در گوگل می توانید به منابع مختلفی دسترسی پیدا کنید. وقتی آماده شدید، در ادامه این مقاله با 3 راز برندسازی شخصی در سایت یوتیوب آشنا خواهید شد. پس با ما همراه باشید.

ساخت برند شخصی

1. برند شخصی شما سبک پشت ایده است.

مستربیست (MrBeast) به عنوان پردرآمدترین یوتیوبر، به دنبال کنندگان خود می گوید:

قدرت یک ویدیو در ایده آن است.

این سخن به معنی آن است که ایده شما باید چیزی باشد که برای مخاطبان شما جذاب باشد و به روشی خلاقانه و سرگرم کننده بیان شود. اکثر مردم در خود ایده متوقف می شوند، اما نحوه ارائه اطلاعات به همان اندازه مهم است، اگر نه بیشتر.

بهترین راه برای دسترسی به خلاقیت خود اغلب تجربه کردن خلاقیت دیگران است. یادگیری اینکه چه چیزی برای شما مناسب است و چه چیزی برای شما مناسب نیست. به همین دلیل، تماشای بسیاری از ویدیوهای سایت یوتیوب را در نظر بگیرید. کدام یک از آنها برای شما متمایز هستند و چگونه برند شخصی سازنده محتوا در این ویدیوها نقش بازی می کند یا حضور خود را نشان می دهد؟

هنگامی که از یوتیوب برای ساخت برند شخصی خود استفاده می کنید، تصمیم بگیرید که چگونه می خواهید ایده های شما مطرح شود. آیا قرار است داستانی تعریف کنید؟ فیلم کوتاه بسازید؟ از طنز استفاده کنید؟ سبک شما محدود به انواع ویدیو (نحوه، پشت صحنه و غیره) نیست. می توانید آن را برای هر نوع ویدیویی که ایجاد می کنید اعمال کنید.

بیایید دوباره به کانال مستربیست مراجعه کنیم. او یک شخصیت خلق کرد و در هر یک از ویدیوهایش با رنگ ها، نحوه صحبت کردن و تصاویر بند انگشتی که استفاده می کند تکرار می شود. این برند MrBeast است، این سبکی است که او ایده هایش را ارائه می کند.

یوتیوب شورت

2. ویدیوهای کوتاه (یوتیوب شورت) را فراموش نکنید.

شورت یوتیوب ها ویدئوهایی هستند که کمتر از 60 ثانیه هستند. شورت ها می توانند شامل چندین ویدیوی کوتاه در کنار هم یا یک ویدیوی 60 ثانیه ای باشند. شرکت گوگل، صاحب یوتیوب، شورت را برای “تصویر ایده های خلاقانه” عالی توصیف می کند. 3 مزیت شورت یوتیوب شامل افزایش قابلیت کشف، تعامل و سهولت است.

شورت به شما امکان می دهد سریع تر با افراد بیشتری ارتباط برقرار کنید. بنابراین سریع تر برای برند شخصی خود شهرت ایجاد کنید. آنها همچنین بسته به برند شخصی و اهداف برندسازی شما، راهی عالی برای جذب مخاطبان جوانتر هستند. شورت مانند ایجاد یک حلقه اینستاگرام است، سریع و ساده. شورت ها را میتوان در شبکه های اجتماعی همچون اینستاگرام، فیس بوک و تیک تاک نیز به اشتراک گذاشت.

تجزیه و تحلیل داده ها در یوتیوب

3. داده های خود را استخراج کنید.

تجزیه و تحلیل در یوتیوب را فراموش نکنید. سایت یوتیوب، مانند بسیاری از پلتفرم های اجتماعی، تجزیه و تحلیل خاص خود را دارد. تنها با درک تجزیه و تحلیل خود می توانید متوجه شوید که آیا کاری که برای ایجاد برند شخصی خود انجام می دهید کارآمد است یا خیر.

وقتی به داده ها نگاه می کنید، پیشنهاد می شود که از خود 4 سوال بپرسید:

1. چه چیزی درست است؟

به دنبال راه هایی برای بهینه سازی محتوایی باشید که از قبل کار می کند. این کار به جذب بینندگان جدید به کانال شما کمک می کند. همچنین به شما کمک می کند تا تعیین کنید که چه تغییرات کوچکی را باید در ایده های سبک یا محتوای خود ایجاد کنید.

2. چه مشکلی دارد؟

به همان اندازه مهم این است که بدانید چه چیزی کار نمی کند. به خاطر داشته باشید که فقط بخشی از ویدیوی یوتیوب شما می تواند باعث شود کل ماجرا مخدوش شود. اگر یکی از ویدیوهای شما مورد توجه قرار نگرفت، کمی جستجو کنید.

بررسی کنید که چگونه سایر یوتیوبرها همان اطلاعات را در ویدیوهای خود ارائه می دهند. نظرات دنبال کنندگان آنها را بخوانید تا به شما در ایجاد تغییرات در ویدیوهای آینده کمک کند.

3. چه چیزی کم است؟

اینجا جایی است که باید به نظرات زیر ویدیوهای خود نگاهی دقیق بیندازید. مردم چه چیزی می خواهند که در ویدیو نیست (نکته حرفه ای … این نیز یک راه عالی برای تولید ایده های محتوا است). به یاد داشته باشید، می توانید ویدیوها را به‌روزرسانی کنید، که میتواند زمان قابل توجهی را از انجام مجدد یک ویدیوی کاملاً جدید با موضوع مشابه صرفه جویی کند. مزیت افزوده ایجاد تغییرات کوچک این است که شتاب ویدیویی که قبلا ایجاد شده را از دست نمی دهید.

4. چه چیزی گیج کننده است؟

اغلب، رهبران صنعت از اصطلاحاتی استفاده می کنند که برای مخاطبان عمومی گیج کننده است. به دنبال چیزهایی باشید که در جای خود نیستند و یا بی معنی هستند. بهترین ویدیوها به راحتی از صفحه ای به صفحه دیگر بدون گیج کردن بیننده پخش می شوند.

برند شخصی در یوتیوب

سخن پایانی

درست مانند هر پلتفرم دیگری، یوتیوب یک منحنی یادگیری دارد. جدای از نکات ظریف این پلتفرم خاص، شما همچنین باید یاد بگیرید که چگونه فیلمبرداری و ویرایش کنید. در حالی که می توانید فقط از تلفن همراه خود استفاده کنید، با رشد کانال شما، بهتر است تجهیزات ویدیویی خود را ارتقا دهید و مهارت های خود را نیز ارتقا دهید.

در نهایت میتوان گفت که برای برندسازی شخصی در یوتیوب باید سعی و تلاش خود را بکار گیرید تا محتوای کاربرپسند منتشر کنید. موفق باشید.