فریلنسینگ به حرفه ای ها این آزادی را می دهد که ساعات کاری خود را تنظیم کنند، از راه دور کار کنند و پروژه هایی را مطابق با علایق خود انتخاب کنند. در دوران پس از همه گیری ویروس کرونا، با برون سپاری بیشتر شرکت ها، فریلنسرها می توانند فرصت های شغلی را در صنایع مختلف پیدا کنند. در این مقاله لیستی از 10 شغل برتر فریلنسری که باید در سال 2024 میلادی به دنبال آنها باشید بیان شده است.

10 شغل آزاد برای کسب درآمد بالا در سال 2024 میلادی

1. تدریس خصوصی آنلاین:

شما می توانید آموزش آنلاین را به عنوان گزینه شغلی آزاد خود انتخاب کنید. مهم نیست که در چه زمینه ای تخصص دارید، پلتفرم های ed-tech طیف گسترده ای از موضوعات را تسهیل می کنند که می توانید آنها را به دانشجویان معلم خصوصی انتخاب کنید. شما می توانید دانش آموزانی در تمام سنین و حتی بزرگسال را آموزش دهید. در این شغل شما آزاد هستید که برنامه کاری خود را انتخاب کنید. علاوه بر انعطاف پذیری، نرخ های ساعتی رقابتی و دسترسی جهانی برخی از ویژگی هایی هستند که این زمینه را جذاب می کنند.

2. توسعه وب:

توسعه دهندگان وب نقش مهمی در ایجاد طراحی ها و قابلیت های وب سایت دارند. آنها در قسمت جلویی که بر رابط های کاربری متمرکز است یا در قسمت پشتی که عملکردهای وب سایت را مدیریت می کند تخصص دارند. تا سال 2031 میلادی می توان انتظار رشد 23 درصدی شغلی در این زمینه را داشت. برای این شغل پردرآمد تخصص در زبان های برنامه نویسی مانند پایتون، جاوا، جاوا اسکریپت و … لازم است. می توان با توسعه مهارت های بین فردی، اشکال زدایی و UI/UX مشتریان بالقوه را جذب کرد. در کشور ما ایران، توسعه دهندگان وب آزاد می توانند کسب درآمد بالایی را تجربه کنند.

3. تولید محتوا:

تولید محتوا یک شغل آزاد همه کاره است. نویسندگان برای وب سایت ها، وبلاگ ها، مقالات و موارد دیگر محتوا ایجاد می کنند. برای انتخاب این گزینه شغلی، نویسندگان محتوا باید با نیازهای مشتری سازگار شوند و از روندهای صنعت به روز بمانند. نویسندگان محتوای آزاد می توانند به صورت ساعتی یا ماهانه درآمد کسب کنند. متوسط ​​حقوق نویسندگان محتوای آزاد در کشور ما ایران از 5 میلیون تا 20 میلیون در ماه است. البته کسب درآمد بالا در این شغل نیازمند تلاش و تولید محتوای با کیفیت است.

4. کپی رایتینگ:

کپی رایتینگ یک شغل آزاد بسیار مورد توجه است. این شامل تولید محتوای متقاعد کننده برای تبلیغات و بازاریابی است. شغل تولید محتوا شامل بیانیه های مطبوعاتی، پست های شبکه های اجتماعی، توضیحات محصول، خدمات یا تبلیغ برند است. مشاغل کپی رایتینگ آزاد، انعطاف پذیری و پتانسیل درآمد قوی را ارائه می دهند. با مهارت های نوشتن و خلاقیت عالی، فریلنسرها می توانند به فرصت های شغلی متعددی دسترسی داشته باشند و کسب درآمد بسیار بالایی را تجربه کنند. این نوع شغل در دنیای فریلنسری پویا و پردرآمد است.

5. بازاریابی دیجیتال:

دیجیتال مارکتینگ فرصت های فریلنسری پرسودی از جمله SEO، SEM، بازاریابی محتوا، بازاریابی ایمیلی و … را ارائه می دهد. فریلنسرها وظایف مختلفی را انجام می دهند، از شبکه های اجتماعی گرفته تا ایجاد استراتژی دیجیتال، با هدف بهبود رتبه بندی سئو و جذب مخاطبان مناسب. برای برتری در بازاریابی دیجیتال مستقل، باید دانش قوی SEO/SEM، مهارت های کپی رایتینگ، تخصص تجزیه و تحلیل و مهارت بازاریابی ویدئویی داشته باشید. با بازاریابی دیجیتال آزاد، افراد می توانند کسب درآمد بالایی را برای خود ایجاد کنند.

6. تحلیلگر داده:

به عنوان یک تحلیلگر داده آزاد، شما بینش هایی را از داده های تاریخی استخراج می کنید و به شرکت ها در تصمیم گیری آگاهانه کمک می کنید. تخصص یک تحلیلگر داده به پیش بینی دقیق روندهای آینده کمک می کند. فرصت های پروژه زیادی برای تحلیلگران داده در پلتفرم های شغلی آزاد وجود دارد. این حوزه با افزایش 23 درصدی تقاضا بین سال‌های 2021 تا 2031 میلادی، رشد قوی را تجربه می کند.

7. مهندسان هوش مصنوعی:

مهندسان هوش مصنوعی یا مهندسان یادگیری ماشین متخصص در زمینه هوش مصنوعی هستند. آنها در ایجاد الگوریتم ها، که مجموعه ای از قوانین و دستورالعمل هایی هستند که سیستم های هوش مصنوعی برای انجام وظایف و تصمیم گیری از آنها پیروی می کنند، تخصص دارند. علاوه بر این، آنها بر روی ساخت مدل های NLP (پردازش زبان طبیعی) کار می کنند که سیستم های هوش مصنوعی را قادر می سازد تا زبان انسان را درک کرده و با آن تعامل داشته باشند. این مدل ها برای برنامه هایی مانند چت بات ها، دستیارهای صوتی و ترجمه زبان بسیار مهم هستند.

8. طراح گرافیک:

طراحی گرافیک ارتباط بصری را تسهیل می کند. با استفاده از ابزارهای طراحی مانند Photoshop و Adobe Creative Cloud Graphic Designers، طرح بندی را برای رسانه های مختلف، از جمله سایت ها، تبلیغات، بروشورها و مجلات طراحی می کنند. آنها با همکاری تیم های بازاریابی و روابط عمومی، پیام های برند را برای جلب توجه مخاطبان منتقل می کنند. در ایران، طراحان گرافیک آزاد می توانند درامد بالایی را کسب کنند. این حرفه نیازمند خلاقیت، مهارت های سازمانی و مهارت در نرم افزارهای طراحی است.

9. مدیر پروژه:

مدیران پروژه افرادی هستند که در تجزیه و تحلیل و بهینه سازی فرآیندها و گردش کار کسب و کار تخصص دارند. آنها نقش مهمی در حصول اطمینان از اینکه پروژه ها و تیم ها برای رسیدن به ضرب الاجل ها و اهدافشان هدف هستند، ایفا می کنند. مدیران پروژه با نظارت و هماهنگی جنبه های مختلف یک پروژه، عدم قطعیت را از بین می برند، خطرات را به حداقل می رسانند و به سازمان ها در صرفه جویی در زمان، پول و منابع ارزشمند کمک می کنند.

10. توسعه بلاکچین:

توسعه بلاکچین یک حوزه جدید و با تقاضای بالا است. این پلتفرم از بخش BFSI فراتر رفته و بر صنایعی مانند مراقبت های بهداشتی، آموزش و خرده فروشی تأثیر می گذارد. این امر تقاضای قابل توجهی برای توسعه دهندگان بلاکچین ماهر ایجاد کرده است. این متخصصان دارای یک مجموعه مهارت منحصربه‌فرد هستند که توسعه نرم افزار، رمزنگاری و دانش شبکه را برای ساخت قراردادهای هوشمند، برنامه های کاربردی غیرمتمرکز (DApps) و طراحی ها ترکیب می کنند.