انگشترهای هوشمند (Smart Ring) از سال 2005 میلادی بوجود آمدند. اولین انگشتر نیز تقریباً 20 سال پیش به بازار عرضه شد. اگرچه فناوری انگشتر هوشمند کاملاً جدید نیست، اما مدل های جدید ویژگی هایی را ارائه می دهند که از مدل های اولیه بهتر هستند.

با این حال، آنها هنوز به اندازه مواردی مانند ساعت های هوشمند مورد استفاده قرار نگرفته‌اند. هر فردی قبل از خرید یک انگشتر هوشمند باید بداند که این دستگاه چه کاری می تواند انجام دهد و چه کاری نمی تواند انجام دهد.

نخستین انگشتر هوشمند سامسونگ

انگشترهای هوشمند چه کاری می توانند انجام دهند؟

انگشترها یا همان حلقه های هوشمند به گونه‌ای طراحی شده‌اند که می توانند جنبه‌های سلامت جسمانی شما را کنترل کنند و همچنین به شما اعلان ها و چندین عملکرد دیگر را نیز ارائه دهند.

این دستگاه ها به برنامه هایی مرتبط هستند که کاربران می توانند از طریق گوشی های هوشمند خود آنها را بررسی کنند. برخلاف ساعت هوشمند، در حین استفاده از آن نمی توانید همه چیز را روی صفحه نمایش ببینید، اما می توانید تمام اطلاعات و داده های مورد نیاز خود را از طریق برنامه دریافت کنید.

عملکردهای اصلی حلقه های هوشمند بصورت زیر است:

ردیابی سلامت و تناسب اندام: حلقه های هوشمند توانایی ردیابی ضربان قلب، قدم ها، دمای بدن و حتی خواب شما را دارند. نحوه ردیابی این موارد تقریباً مشابه روشی است که توسط ساعت های هوشمند انجام می شود.

هشدارها و اعلان ها: انگشتر هوشمند قابلیت لرزش و حتی نمایش اعلان های پیامک، تماس های تلفنی و انواع دیگر اعلان ها را دارد. بدیهی است که آنها فضای زیادی برای نمایش پیام ها ندارند، بنابراین باید از موبایل خود برای خواندن صحیح پیام ها استفاده کنید، اما اعلان ها می توانند زمانی که در حال حرکت هستید مفید باشند.

پرداخت های بدون تماس: بسته به دستگاهی که انتخاب می کنید، ممکن است انگشتری داشته باشید که مجهز به فناوری NFC (ارتباطات میدان نزدیک) باشد. این به شما این امکان را می دهد که به سادگی با ضربه زدن روی انگشتر در پایانه های پرداخت پرداخت را انجام دهید. به این ترتیب، تقریباً شبیه به استفاده از یک برنامه پرداخت در تلفن همراه شما است.

کنترل دسترسی: در برخی موارد، حلقه های هوشمند می توانند به عنوان ابزاری برای احراز هویت چند عاملی استفاده شوند. بنابراین، با پوشیدن حلقه، می توانید بدون نیاز به استفاده از گذرواژه، به سرعت و به راحتی وارد دستگاه ها و برنامه ها شوید. همچنین میتوان از آن برای کنترل دسترسی فیزیکی به ساختمان ها و اتاق ها استفاده کرد.

لوازم جانبی مد: انگشترهای هوشمند هم کاربردی و هم جذاب هستند. این روزها، آنها طوری طراحی شده اند که تا حد امکان شبیه حلقه های سنتی باشند. در برخی موارد، آنها طرح های قابل سفارشی سازی را ارائه می دهند و کاربران می توانند از بین مواد، رنگ ها و پوشش های مختلف انتخاب کنند.

بهره وری و مدیریت وظایف: از حلقه های هوشمند خاصی میتوان برای کنترل دستگاه های دیگر با استفاده از چیزهایی مانند اشاره استفاده کرد. همچنین میتوان از آنها برای کمک به مدیریت قرارها، وظایف و یادآوری ها با لرزش یا روشن کردن استفاده کرد.

نظارت بر سلامتی: از آنجایی که انگشترهای هوشمند می توانند ضربان قلب را تشخیص دهند، میتوانند به کاربران کمک کنند تا سطوح استرس را ردیابی کنند و در صورت تشخیص استرس بالا، حتی ممکن است روش هایی را برای کمک به آرامش شما پیشنهاد کند.

عمر باتری عالی: یکی از بهترین چیزهای حلقه های هوشمند، برخلاف ساعت های هوشمند یا تلفن های هوشمند، این است که عمر باتری بسیار خوبی دارند، بیشتر به این دلیل که صفحه نمایش کوچکی دارند. این دستگاه ها بین 5 تا 7 روز شارژ باتری خواهند داشت.

همگام سازی داده ها: داده های حلقه های هوشمند با برنامه های مربوطه در تلفن هوشمند شما همگام می شوند. به طور معمول، این برنامه ها را میتوان با هر دو دستگاه iOS و Android استفاده کرد.

انگشتر هوشمند

آیا انگشترهای هوشمند ارزش خرید دارند؟

خب سوال، اگر فردی از قبل ساعت هوشمند و تلفن هوشمند دارد، داشتن یک انگشتر هوشمند چقدر ضروری است؟

همه چیز به فرد مورد نظر بستگی دارد. برای برخی، انگشتر هوشمند ممکن است به ساعت ترجیح داده شود، زیرا کوچکتر است و باتری آن پتانسیل دوام قابل توجهی بیشتری دارد.

با این حال، برای برخی دیگر، حلقه تقریباً همان ویژگی های ساعت هوشمند را ارائه می کند، اما گزینه های نمایشگر کمتری دارد.

در نهایت، حلقه های هوشمند از فناوری های پیشرفته استفاده می کنند و این پتانسیل را دارند که از نظر ردیابی فعالیت بدنی و موارد دیگر بسیار مفید باشند.